Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

18 och 21 mars 2012: Dagboken

20160324_104445fb

Möter den största möjliga glädjen

Göran får av Amper reda på att han snart är redo för mer information om de nios ankomst. I en dröm möter han den största glädjen och någon rör hans psyke mycket varsamt. 

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

18 mars 

Göran/Jorun: – Jag ropar, kallar och söker dig Amper, mitt andra jag.

Amper (alltid kursiv text): – Jorun, jag är här hos dig, även Chreel är här.

– Jag vet inte om jag skall fråga om något eller om du och ni har något till mig?

– Jorun, allt är som det skall. Du sköter arbetet till fulländning. Vi här förvånar oss över allt du gör. Du kommer inte att bli så länge i lägenheten, det har gått snabbare med detta än vad vi trodde. Det är ju du som går fram som en ångvält i alla frekvenser både här och där. Det förvånar oss även hur du orkar hela tiden.

– Med er hjälp går allt som en dans. Jag känner av er hela tiden, både natt och dag. Hur är det egentligen med Chreel, har hon kommit rätt, inget som hindrar henne? Jag såg ju henne i en dröm i ett rum. Det fanns två dörrar där som var stängda, jag fick ej se in där.

– Jorun, du ser ju det mesta. Jag försäkrar dig att allt är bra med henne. Jag vet att du tänker mycket om detta.

– Jag önskar och vill att hon har det bra och trivs där hon är, inget annat.

– Jorun, du är mycket nära nu. Du har redan gått in i det en bit, du kommer att bli förvånad över vad som sker och kommer.

– En fråga till, Amper, hur kommer boken att tas emot? Jag skriver den under alla förhållanden.

– Jorun, den blir som en mindre revolution i hela världen. Den kommer att stötas och blötas överallt. Något sådant har aldrig framförts. Många säger: hur vågar han? Både den ena och den andra. Men något har väckts hos massor av människor. De frågar sig, det kan väl aldrig vara så? De kommer så småningom att förstå och acceptera dig som du visar dig.

– Jag hoppas de tar sitt förnuft till fånga. Så är det de nio?

– Du är snart redo för svar i denna fråga. Jorun, allt är förändrat både hos oss här, på jorden och i alla universum. Du brukar ibland säga att du förundrar dig. Detta är ingenting mot vad vi gör. Du förstår ej detta än min vän, men du kommer att förstå!

– Huvudsaken är jag kan vara till någon hjälp både här och där. Jag är tacksam att jag får leva och arbeta med något som är något värt. Allt annat har för mig mindre betydelse, vissa saker har ingen betydelse alls. Du förstår mig Amper, för du är jag och jag är du, och alla är vi Nanthes.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

21 mars 

Jag har varit på sjön idag, hela dagen. Jag gick ut tidigt i morse och kom hem sent på eftermiddagen. Det är inte fisket som sådant som ligger i första ledet. Det är att få vara ute i naturen, det kommer till mig mycket då jag får vara ensam med mina tankar. Jag gick förresten mina gångar på isen, orrarna spelade, tranorna skrek och ropade, spillkråkan förde oväsen och isen dundrade. Det kan inte vara bättre inramning när jag vandrar med själar både hit och dit. Det känns underbart med detta när jag är ute.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

Vi pratade ju häromdagen. Du sade jag snart är redo för svar om de nio. När du säger så brukar det vara jag själv, mer eller mindre, som kommer med svaren. Det är nog så att jag vet där inne, men det tar tid innan jag fattar. Jag tycker själv att det rinner undan med hiskelig fart nuförtiden. Ångvälten har väl fått upp farten.

Amper, du får ta det lite lugnare med mig, jag skall ju själv hinna med. Du vet jag är ibland lite trög i mina tankar, men när jag inser och fattar går det med en väldig fart. Jag skyr inga medel för att vår älskade planet skall överleva. Jag gör vad som helst.

Det blir spännande att vara med om fortsättningen.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

Jag somnade om strax före fem i morse. Jag stod utanför en stor sal. Gick in, det var massor av människor där, jag vet inte om det var nu levande eller på andra sidan. Jag tror att det var andra sidan. De var klädda i mycket glada färger och de var totalt euforiska över något, de var nästan galna av glädje.

Jag vet inte om det var för att jag kom in eller något annat som skett.

Ja, sällan en sådan översvallande glädje ses, jag tror aldrig jag har upplevt liknande. Jag är privilegierad som får se detta. Varför har ingen betydelse, det är bara härligt att se glädjen hos vem det än är.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

Under gången i går kväll hände något. Någon rörde mitt psyke mycket, mycket varsamt. Jag kände det inte kroppsligt, men jag vet att så skedde. Det kändes som om jag inte tidigare helt accepterat vem jag var och är. Att jag inte förstått vad jag egentligen gör. Det blev strax en höjning av det mentala tillståndet, det kändes bra och rätt.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”Det är ju du som går fram som en ångvält i alla frekvenser både här och där. Det förvånar oss även hur du orkar hela tiden.”

 

 

 

 

 

 

”Du förstår mig Amper, för du är jag och jag är du, och alla är vi Nanthes.”  

 

 

 

 

 

 

 

”Det kan inte vara bättre inramning när jag vandrar med själar både hit och dit.”  

 

 

 

 

 

 

”Jag skyr inga medel för att vår älskade planet skall överleva. Jag gör vad som helst.”  

 

 

 

 

 

 

 

 

”Någon rörde mitt psyke mycket, mycket varsamt. Jag kände det inte kroppsligt, men jag vet att så skedde.”