Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

28 maj och 2 juni 2012: Dagboken

_MG_4761fb2

 

En låst dörr öppnar sig för Göran

Göran befinner sig i en annan frekvens och ser en underhållande fotbollsmatch. Han upplever också i en dröm att en stängd dörr öppnar sig för honom.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

28 maj

Göran/Jorun: – Mitt andra jag, kallar dig!

Amper (kursiv text): – Jag är här Jorun, du är gudabegåvad.

– Har du läst det sista jag skrivit?

– Ja, det har jag, men läs det för mig.

– Jag har satt mina bågar runt detta, tycker detta stycke säger så mycket.

– Jorun, du har äntligen kommit fram, äntligen förstått och erkänt, tagit detta till ditt hjärta. Vi här är så glada, du kan inte förstå det. Vi här dansar och ler, allt för din skull. Nu Jorun börjar något nytt. Något människorna kommer att förundras över. De kommer ej att tro sina ögon, inte heller tro det de hör. Men ändå ser de och ändå hör de.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

Förnam eller såg något i drömmen. Mycket diffust. Det var som en form av fyrkanter och en av dessa var jag själv. Jag tror att det var sju eller åtta stycken. Det är inte lätt detta. De sju finns ju och den åttonde är på gång eller har redan kommit. Liggande åtta är ju evigheten själv.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

Jag vaknade i natt. Jag såg i halvsömnen min ytterdörr öppnas på glänt. Jag vet att dörren var låst. Det var som om någon kom in genom låst dörr eller något som öppnas för mig.

Det är svårt men inte omöjligt att tyda.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

22 juni

En dröm på morgonen. Jag var på andra sidan och låg ute i en säng helt öppet. En ung kvinna kom och lade sig bredvid mig. Jag vet inte om hon var av kött och blod.

Jag höll om henne, kysste hennes ögonlock, men ville inte röra henne mera. Jag vet att andra vuxna var i närheten och tittade på oss men vet inte vad de tyckte. Det fanns heller inte några hus vad jag kunde se. Det kändes som jag befann mig på en stor plan yta. En sådan yta jag pratar om i mina gångar.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

Jag var i Australien. En fotbollsmatch pågick. Kvinnor som spelade mot kvinnor. Alla såg lika ut, inte så stora, jag tyckte även de var mörka med lite längre hår. Det kändes som om de hade uppvisning för mig, det var mycket roligt.

Det var nog i en annan frekvens.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”Jag såg i halvsömnen min ytterdörr öppnas på glänt. Jag vet att dörren var låst. Det var som om någon kom in genom låst dörr eller något som öppnas för mig.”