Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ampersbudskap.se/public_html/wordpress/wp-includes/post-template.php on line 265

30 april och 7 maj 2012: Dagboken

20160326_202755fb

Var blind under lång tid, ser äntligen

Det är rörigt vid gången och Göran attackeras av en mörk kraft. Trots att hon har lämnat jordelivet är kontakten med Chreel tät.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

30 april 

Det var skönt att tala med mitt andra jag häromdagen. Det är inte så att jag alltid behöver bekräftelse, men det är lättare för mig med denna kontakt, jag kan ju aldrig se er, men vet att ni alltid finns både där och här.

Hur kunde jag vara blind så ofantligt lång tid? Jag tänker i dessa banor då och då. Även om tiden inte existerar finns den här i vår frekvens, jag kan inte komma ifrån att så är fallet. Jag förundrar mig själv då och då att jag äntligen kommit på det. Det hade inte behövt finnas allt elände genom alla tider om jag i något förutvarande liv fattat detta.

Men nu är det som det är. Jag är glad att det lyckades till slut. Det blir väldigt svårt för alla, både människor och allt levande, men bättre så än alltings upphörande. Det gäller att fortsätta mitt arbete, det kommer även en dag efter dagen.

Jag är lycklig, våren är på väg. Jag kommer att plocka mycket bär och svamp i sommar. Det känns lite speciellt att inte ha någon att bry sig om. Jag kan plocka åt mina grannar så de känner glädje.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

7 maj 

Det var en svår natt. Jag gick som jag brukar gå och somnade vid tolvtiden. Vaknade senare och var redan igång igen. Det blev ingen reda alls. Hoppade hit och dit.

Det kändes som om en mörk kraft attackerade mig. Jag tog mig ur detta och gick senare på morgonen igenom allt jag skall göra. Det kändes bättre, jag hade, fast det var svårt, gjort det jag skulle göra.

Jag fick en klar bild på morgonen. Det var som ett band med kulor eller vattendroppar som var lite i svängning. Det kan vara så att det var planeter som fick kärlek och välsignelse. Det känns att det är något åt det hållet. En fin bild, tacksam för detta.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

Tack för att du är här Chreel, jag känner dig hela tiden. Utan dig hade detta inte fungerat. Jag har sagt det förut och säger det igen: Min tröst är jag känner att du är på rätt ställe.

Jag tänker ibland tillbaka på allt vi har varit med om tillsammans. Det kan inte beskrivas i ord, det är mycket större än vad orden säger. Du vet att jag har varit lite stillastående en tid. Det har hänt så mycket under det sista året, jag behöver en paus ibland. Jag är inte bra i min höft än, jag vet inte om den någonsin blir helt återställd, tvivlar på detta men hoppas.

Det är mycket roligt att du ringer ibland. Jag blir lika glad varje gång, vare sig det är det ena eller det andra. Ja livet går sin gilla gång som du så väl vet. Väntar på att få komma åter till… ja du vet så väl. Jag tar och har kontakt med mitt andra jag då och då. Tur, att han finns.

Han hjälper mig, tröstar mig och är den han är. Jag känner även av Nanthes mycket. Vi två fick en gång att vi skulle få en son. Vi slog bort detta som något som inte kunde hända. Likväl har vi fått igen vår son, Nanthes, som nu är tillbaka efter två tusen år. Han är tillbaka i illusionen, inte på det sätt vi en gång trodde, men likväl åter. Jag skall göra allt jag kan för att han ej ska bli besviken den här gången, jag gör vad som helst.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”Hur kunde jag vara blind så ofantligt lång tid? ”  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Även om tiden inte existerar finns den här i vår frekvens, kan inte komma ifrån att så är fallet.”