11 april 2005: Dagboken

20131230_121311fb

Kärlekens styrka och tankens kraft

Göran reflekterar kring kärleken och tankens kraft. I drömmen är han på en resa många ljusår bort.

—– ooOO – OOoo —–

 

Om människan kunde förstå hur stark tanken är. Med den kan ibland mirakel utföras. Med tanken kan man älska allt som är, känna med människor, djur, växter, vatten, atmosfär och eld.  Är vi inne i detta djup, och har respekt för alla som för oss själva, kan vi ibland själva se det som varat så länge, som egentligen alltid funnits i olika former.

När vi står där kommer förundran över att kärleken kan vara så stark att tron och kärleken tillsammans är en enhet där det verkliga finns, det verkliga livet.

Jag har sett det så många gånger de senaste åren, har fått så många bekräftelser, att jag aldrig mera kan tvivla. Detta ord har rent av suddats ut ur min hjärna, ur min varelse.

 

—– ooOO – OOoo —–

 

En kvinna som inte var som andra. Hon gick ej att gå med vid förlåtelsen. Hon verkade vara oberoende av tid och rum. Själv kunde jag inte förstå detta i min dröm. Ställd inför något jag aldrig tidigare ställts inför förut.

 

—– ooOO – OOoo —–

 

I natt hände något. Jag vet bara att jag var två olika energier. Den ena var jag själv och den andra var även den jag själv fast i en helt annan tappning. Hoppas en gång få se och känna den jag säger är annan tappning.

 

—– ooOO – OOoo —–

 

Jag var ute och reste långt, långt bort. Det var så avlägset, har nog aldrig varit så långt borta.

En kvinna fanns hos mig. Det var som att fara genom olika mentala barriärer. Fick arbeta för att ta mig fram. Det måste ha varit många, många ljusår dit. Det kändes som om det var mitt verkliga hem, där jag en gång kom ifrån. Tror, men vet inte, om kvinnan stannade.

 

—– ooOO – OOoo —–

 

Under gången kom jag fram till, såg på en galax. Det var välsignelsen av eld och energi. Då, då skedde något. Det är nästan omöjligt att beskriva.

Det var som om någon mycket långt borta sände eller skickade mig en enorm energi.

Det kändes som om jag skulle förstå vem jag i själva verket var. Medvetandet ville tala om för mig hur det verkligen förhåller sig. Ja, svårförklarat.

 

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”När vi står där kommer förundran över att kärleken kan vara så stark att tron och kärleken tillsammans är en enhet där det verkliga finns, det verkliga livet.”  

 

 

”Jag vet bara att jag var två olika energier. Den ena var jag själv och den andra var även den jag själv fast i en helt annan tappning.”  

 

 

”Det var som om någon mycket långt borta sände eller skickade mig en enorm energi.”