18 februari 2005: Dagboken

20131228_105906b

En inblick i kommande händelser

   
Göran får i en dröm en glimt framtiden, efter katastrofen. Han hoppas att slutet, efter mycket lidande, blir lyckligt. 

—————————– ooOO – OOoo —————————–

Jag såg en oerhörd förstörelse. Havet var land och landet var hav, bergen öar. Inte så många blev kvar.

Jag var ute och åkte tillsammans med många andra i en stor båt. For över vida vatten, långt, långt iväg. Jag måste ha lämnat de andra långt där borta. Kom så bort på något vis. När jag kom till sans igen var jag ensam ombord. Nära land. Jag förtöjde skeppet och gick av. Jag tog med mig mitt kastspö i sitt fodral plus lite andra saker i en bag, som jag hade haft med mig på fartyget.

Jag kan själv inte riktigt fatta vidden och omfattningen av vad som sker. Trodde aldrig något sådant kunde ske och finnas i min verklighet. Tror att det funnits där hela mitt liv, det känns så.

 

—————————– ooOO – OOoo —————————–

 

Jag tittade på tv och uppfylldes på kvällen av plötslig ödmjukhet. Fick kanske associationer från tv-skärmen. Antar jag själv är en av brickorna i ett enormt spel. Jag kände plötsligt att allt här i huset var och är bestämt från allra första början. En intelligens, som är av totalt annorlunda beskaffenhet, vet allt om framtiden, det vi kallar framtid. Jag får ju lite då och då glimtar om vad som kommer att ske. Vissa saker har för övrigt redan skett.

Jag är tacksam för den lilla roll jag eventuellt har i detta drama. Ett drama där nog första akten är avslutad och där akt nummer två har tagit sin början. Hoppas starten blir bra så kan ju även slutet, efter mycket lidande, även bli lyckligt.

 

—————————– ooOO – OOoo —————————–

 

Jag befann mig i ett stort tomt garage under markplan. Jag vet att jag hade en kvast i händerna.

Det var inte skräp utan något annat som skulle tas bort. Viktigt att det blev jämt, det skulle vara en jämn yta.

En annan man fanns med mig. Vi väntade på en bil som skulle komma med en mycket hemlig gäst. Så kom denna bil in genom porten, tonade rutor, kunde inte se in i den. Jag tänkte att jag skulle se vem den hemlige gästen var och sade till den andre mannen att det kändes kvinnligt från den som steg ur bilen. Det verkade som om även han kände likadant.

Vad var detta? Det kan vara flera saker. Någon som har lämnat och blir hämtad? Kan vara något utifrån? Framtiden får utvisa detta.

 

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”Jag såg en oerhörd förstörelse. Havet var land och landet var hav, bergen öar. Inte så många blev kvar.”  

 

 

”En intelligens, som är av totalt annorlunda beskaffenhet, vet allt om framtiden, det vi kallar framtid.”  

 

 

”Jag får ju lite då och då glimtar om vad som kommer att ske. Vissa saker har för övrigt redan skett.”