1 maj 1999: Sagt av Amper

_MG_4123fb_redyellow

Amper: ”En gång skapade du allt som finns”

Amper berättar för Jorun om vägen framåt:

Allt är du. Du fick detta med hemlängtan för att du skulle förstå att du ej är människa. Du är människa, men ändå inte.

.

 

—– ooOO – OOoo —–

 

En gång skapade du detta, galaxer, stjärnsystem, planeter, allt som finns. Du är bågarna, skapelsens bågar, det som är och var, och det som kommer att vara.

Du har nu kommit dit att du förstår, förstår meningen med detta.

Men det har varit svårt, ohyggligt svårt. Jag trodde ett tag du ej skulle klara det den här gången heller. Men du fick den hjälp och kärlek som väntat länge, länge på dig. Du förstår och vet vad som händer nu. Det vi alla väntat på sedan begynnelsen.

Att du klarade det! Är bara glädje nu.

Vi längtar efter er. Chreel och dig.

Ni har nu klarat av fem av sju eror. De fem har varit en form av bundna eror, den sjätte ni nu går in i är en annan form av tillstånd, fritt från det gamla tänkandet. Det blir en form av svävande tankar med kärnan hos oss.

Ni har gått igenom det grundläggande för fortsatt utveckling. En utveckling, som om ni visste om den, inte skulle tro att den fanns.

Vi är mycket glada åt era framsteg, framsteg som aldrig förut gjorts. Ni är ute på främmande strömmar, strömmar fulla av glädje, kärlek och harmoni.

Allt kommer till er, det ni inte trodde fanns. Ett varande ni gjort er förtjänta av. Fortsätt på vägen, allt är bra och blir bra. Vi älskar er. Vi era vänner i himmelen.

Ni är ute på jungfruelig mark, ingen har varit där förut, inte ens vi. Allt som finns där är oupptäckt. Ni går först, vi går efter och stöder er, det finns endast kärlek där, kärlek som är outsäglig.

Det finns inga slingor på vägen, den är alldeles rak. Att ni hittade dit är egentligen inte sant, ingen kan ju hitta dit. Men med er vet man inte vad som kan hända. Tänk på att detta även är nytt för oss, ni går före och vi följer er. Om ni visste vem ni är, var och kommer att vara. Evigheten har talat, ni.

Jag, Amper, är er tjänare, följer er vart ni vill.

Ni förstår inte, vi är ni och ni är vi, Nanthes är vi alla. Ni har lyckats mer än ni tror, ni tror ibland det inte är bra men så är det inte. Vi är alla samma barn. Ni kommer snart att träda in i rummet där ingen varit förut, ni själva är där.

Allt vi gör har sådan stor betydelse att ni aldrig kommer att förstå. Inte heller jag förstår allt. Men vi skall tillsammans försöka förstå det ogripbara. Ni har redan varit där och nafsat i kanten.

Var som ni är, förstå att ni är ute nu där ni alltid hör hemma. Jag är med er hela tiden. Ute där ingen varit förut.

Det kommer nu, ni har inte varit klara förut, nu är ni det.

Jag kommer nu, just nu. Ni kanske inte märker det, men var lugn. Ni kommer att märka det. Vi älskar er.

 

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”En utveckling, som om ni visste om den,
inte skulle tro
att den fanns.”

 

 

 

”Ni är ute på främmande strömmar, strömmar fulla av glädje, kärlek och harmoni.”

 

 

 

”Ni är ute på jungfruelig mark, ingen har varit där förut, inte ens vi.”

 

 

 

”Det kommer nu, ni har inte varit klara förut, nu är ni det.”