Förord

Göran Hägglund

”Läs budskapet med öppet sinne”

Om du ska läsa denna bok, lämna förnuftet bakom dig. Gör du ej detta har du liten eller ingen behållning av den.

Det finns ingen logik i det jag kallar verkligheten, ingen alls. Det finns en ”värld” runt omkring oss vi varken ser eller hör, en för oss osynlig värld, det är det som för mig är verkligheten.

Vänta med ris eller ros. Försök läsa hela min berättelse innan ni tar ställning. Då först kanske ni förstår mig. Faktum är att jag ibland inte själv förstår mig själv eller det jag upplever. 

Ni som tycker att detta jag skriver är gallimatias, bry er inte om mig. Det tar bara er energi. Gå vidare i ert liv. Jag har full respekt för er. 

Jag vill presentera dem som förekommer i boken. Själv är jag författaren, kallas Jorun i boken. Mitt andra  – högre – jag kallas Amper. Min sambo heter Chreel och i den andra världen, i verkligheten, heter hon Ona. Nanthes är vår son i tidigare liv.

Det finns även andra varelser som jag kallar Gåli och Amrice. Vad jag vet hjälper de mig och Chreel så mycket som de kan.

Ibland faller mycket snö och snön symboliserar kärlek. Bilen finns med på många ställen. För det mesta är bilen för mig vägen jag vandrar.

De ”gångar” jag talar om går jag varje morgon och afton. De handlar om hjälp till människor och alla levande varelser.

Göran Hägglund
Budbärare
Norberg, januari 2016