Januari 2014: Dagboken

20140313_062832fb

Förutser enorma förändringar på jorden

Göran drömmer livligt. Han får en syn om en cirkel som byter riktning och tror sig förstå att de stora träffarna kommer att ändra jordaxeln.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

7 januari

Jag mötte en kvinna i något som verkade vara ett koloniområde. Det var en sorts möte där, ett snabbt. Någon visade ett protokoll. Alla golv i denna koloni skulle repareras. 

Jag mötte så en annan kvinna. Alla ville visst på något vis ha mig.

Jag mötte sedan en tredje kvinna, hon kysste mig. Hon skulle fara till USA och vara där i två år. Jag frågade henne om det var på östkusten eller västkusten, men fick inget svar. Det var som om hennes röst plötsligt ändrades till en mans röst.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

11 januari

En ny anställning skulle påbörjas. Jag var osäker om jag skulle klara det, det gällde något inom skogen. Min chef var en rödbrusig man som jag kände mycket väl sedan tidigare. Även en annan man fanns hela tiden i min närhet. Chefen kom sällan dit där jag befann mig. Jag gjorde något genom rör så många kom till sitt ursprung, till ursprunget. 

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

16 januari 

Dröm mitt i natten: Det var något som aldrig hänt förut. Som får som för allra första gången blivit tämjda eller som för allra första gången lyssnat på en högre makt. Det hade visst gjorts otaliga försök. På något vis hade något gjorts om som aldrig förut kunnat göras. I drömmen var hela tiden en man inblandad. 

Jag hoppas allt fungerar som jag tänkt och som jag fått i otaliga drömmar och bilder. Ibland är det svårt skilja det ena från det andra. Jag tror att det fungerat och fungerar någorlunda. Som ni vet gör jag vad jag kan.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

20 januari 

Jag såg en syn i dvalan på morgonen. Jag såg en cirkel som rörde sig med-
sols och som ändrades till motsols. Det kan ha att göra med de stora träffarna. Planeten blir ju inte som förut. Kanske jordaxeln ändras.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”Jag gjorde något genom rör så många kom till sitt ursprung, till ursprunget.”  

 

 

 

 

”På något vis hade något gjorts om som aldrig förut kunnat göras.”  

 

 

 

 

”Jag såg en cirkel som rörde sig med-
sols och som ändrades till motsols. Det kan ha att göra med de stora träffarna.”