Juni 2013: Dagboken

_MG_3993fb

Bilder kommer om olyckor på väg

Göran råkar i drömmen ut för en bilolycka som han inte förstår meningen av, men han får av Amper reda på att det är något nära förestående.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

19 juni

Jag såg mig klippa av ett skosnöre. Jag såg även en explosion i ett hus, det brann våldsamt. Jag såg något jättestort, liknande ett berg med taggar under, som kom emot mig. Jag försökte komma undan, men tror jag blev överhöljd. Det visar nog det som hände för länge sedan.

Jag pratade med en kvinna. Hon talade oupphörligt, det kändes som om något förenades.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

28 juni

Det var en orolig natt, jag gick min gång på morgonen och somnade om. Jag satt i passagerarsätet i min bil, körde alltså inte. Föraren, en man, körde plötsligt in i en kraftig barriär. Jag satt länge kvar i bilen. Jag hade inga kroppsliga skador, men mycket omskakad, närmast i chock.

Bilen var full med vuxna personer. På något vis brydde de andra sig inte om mig.

Jag mötte sedan en man jag kunde följa med.

Jag kom in i en lägenhet, fortfarande omtöcknad, och vinglade hit och dit. I lägenheten fanns en kvinna. Hon väntade besök av flera personer och blev lite överraskad då jag klev in. Jag hade även min svarta väska med mig. Jag tappade den och saker ramlade ut. Jag samlade ihop dem, ville inte att någon skulle se dessa ting.

Kvinnan bakade tårtor som hon skulle välkomna sina gäster med.

Jag var så på ett sjukhus, där sköterskor i vita rockar gick omkring. Jag tror att jag skulle besöka eller se efter hur det var med de andra som var i bilen från början.

Det är svårt så det förslår.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

29 juni

Göran/Jorun: – Jag ropar, söker och kallar dig, mitt andra jag.

Amper (alltid kursiv text): – Jag har väntat på dig länge, Jorun.

– Jag vill inte störa er som ni vet.

– Jag har sagt det förut att du inte kan störa oss här. Du är den enda det är så med.

– Hur är det med er i verkligheten?

– Det är glatt här, särskilt över dig och dina tankar.

– Har du sett mina tankar om bokutgivningen och allt som berör den?

– Ja, har sett och hört hur du tänker. Särskilt det sista du har tänkt är mycket bra. Det avslöjar hur du är som människa.

– Går det vägen med boken?

– Jorun, som du vet är allt manifesterat så då förstår du att allt redan är klart.

– Tack för de orden, de värmer mig. Amper, det med borren, jag har kanske förstått betydelsen och har skrivit om detta i boken.

– Ja, Jorun, du har gjort alldeles rätt. Vi här visste inte hur du skulle bära dig åt men du löste problemet på ditt sätt. Detta är nu löst till fullo.

– Drömmen i morse om bilen som körde in i en vägg eller liknande, vad var detta?

– Så sker det i framtiden, det är inte alls så långt borta.

– Dansen i galaxerna?

– Du bestämmer själv men visst kan du ta den med. Det är ju rena rama sanningen och den behöver inte någon vara rädd för.

– Hur är läget annars i det stora och det lilla?

– Ja, Jorun, det kan inte vara bättre. Du går fram med stora kliv, inget kan hindra dig på något vis.

– Jag hade tänkt att en kvinna jag känner skulle hjälpa mig med skrivningen på dator?

– Ja, Jorun alldeles utmärkt, blir så bra.

– Chreel, hur är det?

Chreel: – Jorun, du upphör inte att förvåna oss här. Du är som en vind som aldrig slutar blåsa, varken natt eller dag. Dina smekningar av allt som lever är som du förstår inte bara av den värld du lever i. Du ger dem till din värld men de kommer alla världar till livs i alla tider. Du är ett fenomen vad det gäller detta. Ingen kan fatta detta varken här eller där. Jag tror att du själv börjar se något av det.

– Jorun, jag kan bara säga att fortsätt i din strävan, allt är och var och kommer att bli som det från början var meningen. Den förutsättningen du själv har gjort upp. Som du vet älskar vi dig i all tid både vi här och på alla andra platser och ställen i hela kosmos. Gå i frid.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”Jag såg något jättestort, liknande ett berg med taggar under, som kom emot mig.”  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Du är som en vind som aldrig slutar blåsa, varken natt eller dag.”  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Dina smekningar av allt som lever är som du förstår inte bara av den värld du lever i. Du ger dem till din värld men de kommer alla världar till livs i alla tider.”