Mars och april 2014: Dagboken

20140128_151416fbb

Vilse på den andra sidan

Göran är på andra sidan och möter de vilsna offren för en flygolycka. Han tar också med sig en man upp i skyn. 

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

8 mars

Jag gick min gång på morgonen och var klar kring klockan sex då jag somnade om. En kvinna, ett barn och jag var på utflykt. Vi lämnade bilen och gick genom en skog.  Vi kom till ett vatten där en ö fanns en bit bort. En eka låg vid stranden, det var vatten i båten, jag öste ur. Barnet gick i och på något vis kom mer vatten i båten. Jag tog tag i den och den vägde ingenting, så jag vände den.

Jag förstod då att jag befann mig på andra sidan.  Även ett mindre hus fanns vid stranden.  Det kom många människor efter stigen, både vuxna och barn som verkade lite vilsna.

Jag sa till kvinnan och barnet jag hade med mig att jag skulle gå tillbaka till bilen för att se om jag hade låst den. 

Jag mötte efter stigen massor av folk som skulle fram till stugan där båten låg. Jag kom fram dit där jag hade lämnat bilen, men fann den inte. Gick tillbaka och där tonade drömmen bort.

Jag såg på tv, ett plan som störtat i havet utanför Vietnam. Det var många ombord. Det var nog dessa lite vilsna människor som var på väg till ön i vattnet. Därav min inblandning i det hela. 

 

––––– ooOO – OOoo –––––

15 april

Jag var tillsammans med en man. Vi skulle ta itu med något. Vi skulle gjuta, om det var pelare eller golv. Jag hade en betongblandare. Meningen var jag skulle blanda betongen och den andre skulle gjuta. Det var lite problem med om jag skulle blanda en bit bort eller där betongen skulle användas.

Det fanns ett hus en bit bort där ett par bodde, jag kände igen dem.

Det var mycket mer som skedde, men jag har glömt. Det är inte lätt komma ihåg allt vad som ske i drömmen. Det var även något om att vi börjar om från början.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

20 april

Jag såg mig själv i drömmen komma högt uppifrån, från himlen ner till en gård. Jag hämtade en man, tog honom med upp i skyn. Jag fick samtidigt en aning om när detta skulle ske. Allt var på något vis så klart.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

 

”Jag förstod då att jag befann mig på andra sidan.”  

 

 

 

 

 

”Jag såg mig själv i drömmen komma högt uppifrån, från himlen ner till en gård. Jag hämtade en man, tog honom med upp i skyn.”