Oktober 2013: Dagboken

cirkel_fb2

En insikt om de nio musikanternas ankomst

Göran peppas med positiv feedback från en annan värld en de vanliga dödligas. Han tror också att han förstår att det handlar om gas när de nio musikanterna slår till. 

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

6 oktober

Jag var tillsammans med en äldre dam på väg från en mindre stad till en annan plats. En sorts tävling eller flykt var på gång. Jag har för mig att jag skjutsade henne på en spark. Jag såg bakåt och där kom förföljare en bit bort. Det var bara en bit kvar till målet. Jag själv var så trött, andades häftigt och var tvungen att vila några minuter. 

Vi hade samtidigt min kylväska med prylar i, det var väl bagage. Jag vet inte om vi kom fram men tror det, det var endast en liten bit eller tid kvar. Jag bar hennes bagage den sista biten, det var ju inte så långt kvar.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

8 oktober

Jag är ensam i min kamp mot dogmerna. Min hjärna får sådan positiv erkänsla hela dagarna och även på nätterna. Det känns som om den är totalt annorlunda mot förr i tiden. Den är så olika att jag själv inte förstår den. Det är något som kommit in som inte tillhör de dödligas värld. 

Det är väl den andra delen av mig som ger mig detta. Detta är något främmande som kanske ingen annan fått ta del av.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

10 oktober

Jag gick min gång tidigt i morse. Jag somnade sedan om i nästan två timmar och drömde. Chreel och jag var ute någonstans. Jag såg inte Chreel först. Jag hade min gamla vita bil som jag ägde förut.

Jag plockade vindruvor och kom fram till bilen igen. Den var full med druvor. 

I min verklighet kunde de inte sitta fast så som de gjorde. Hela ena skärmen och stötfångaren var fulla av druvor, plus hela sidan. Jag fick ta med mina kupade händer och lägga dem i ett kärl. De fick inte plats och tog andra saker att lägga dem i.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

16 oktober

Jag har funderat över drömmen om läkaren som alltid arbetade, dag och natt, under en längre tid. Det fanns ju en behållare utanför där jag först öppnade kranen. Det var svårt att stänga den sedan men jag lyckades till slut och fick stopp på gasflödet. 

Det kan ju vara så att de nio musikanterna på något vis har gas med sig eller träffar något innehållande gas. 

Jag får kanske inhandla gasmasker och använda dem i tid. Jag tror inte det behövs så lång tid.

 

––––– ooOO – OOoo –––––

 

20 oktober

När själen lämnar kroppen – är  den då i de allra flesta fall kvinnlig? 

Jag såg ju detta en gång när en man lämnade. Precis i det ögonblicket såg jag i drömmen att en kvinna lämnade honom.

Många av mina drömmar har enbart bestått av kvinnor. Jag tror inte att det bara är en tillfällighet. Jag får se om det klarnar i frågan.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg

”Det är något som kommit in som inte tillhör de dödligas värld. ”  

 

 

 

 

 

 

 

”Det kan ju vara så att de nio musikanterna på något vis har gas med sig eller träffar något innehållande gas.”

 

 

 

 

 

 

 

”Jag såg ju detta en gång när en man lämnade. Precis i det ögonblicket såg jag i drömmen att en kvinna lämnade honom.”