Våren 1998: Dagboken

20160119_142458fb

”Vi söker kontakt med våra högre jag”

Göran och Chreel börjar med hjälp av energierna från andra dimensioner sin långa vandring både framåt och bakåt i tiden.  ”D

 

—— ooOO – OOoo ——

 

Jag hade ett ansträngande arbete, både mentalt och fysiskt. Jag startade tidigt på morgonen och höll på till sena kvällen. Därefter for jag hem till Chreel och tillsammans fortsatte vi med en annan form av arbete. Ett arbete som gick ut på att försöka få kontakt med våra högre jag, med dem vi egentligen var.

Kvällarna och nätterna blev långa, jag var ibland så trött och visste inte vad det skulle bli av mig. Vi fick småningom, efter många om och men, kontakt med energier som sade sig vara våra högre jag. Det var gamla själar som befann sig både i det jag kallar verkligheten och här i vår frekvens. Därefter började vår långa vandring bakåt och framåt i tiden.

Fram till våren 1999 tyckte vi att svaren på våra frågor ibland var konstiga, minst sagt. Vi kom fram till att hälften av svaren var från en annan mörk energi. Alltså var hälften av det vi fått totalt fel. Detta var en verklig prövning. Vi fick gå tillbaka och med den högre energins hjälp kunde vi särskilja orden och meningarna.

Vi hade vid den tiden fått namn på våra högre själar. De bad oss kalla dem Ona och Amper. Vi fick av dem veta att många så kallade profetior, som genom tiden kommit från profeter och tänkare, inte var rätt. De hade ej kunnat särskilja det ena från det andra.

Då blev det mycket lättare att förstå våra budskap och annat som gick genom våra hjärnor.

Mycket har att göra med beskydd. Utan beskydd är det i det närmaste omöjligt att hela tiden få ord från rätt sida. Vi lärde oss att när man har kontakt alltid fråga om kontakten varit rätt. Det hände ibland att vi fick stryka delar av det vi erhållit.

Vi har nu lärt oss så mycket om detta att det aldrig är något problem längre.

Det som kom först var att vi levde på Jesu tid, alltså för 2000 år sedan. Våra namn var då Jorun och Chreel. De namnen kallar Amper oss för eftersom även han då levde med oss på jorden.

Vi var lärare till Jesus och vistades och undervisade på berget Karmel. Vi hade blivit utbildade i Egypten båda två, bland annat i örter och örtmedicin.

Jesus dog inte på korset för människornas synder – han dog inte alls. Djupt medvetslös togs han ner av sin mor. När han blev friskare flydde de till Petra i nuvarande Jordanien. 

Efter en tid återvände de till Karmel. Jesus hade ont i sina ben, och de hade problem med detta. De bodde i Elias grotta som ligger högt ovanför vattnet. En form av hissanordning med rep hjälpte honom upp i grottan. En gång gick denna anordning sönder och Jesus blev illa tilltygad. Så småningom blev han bättre och kunde fungera normalt igen.

Tidigare inlägg  •  Nästa inlägg 

”Det var gamla själar som befann sig både
i det jag kallar verkligheten och här
i vår frekvens.”

 

 

 

 

 

”Därefter började vår långa vandring bakåt och framåt i tiden.”

 

 

 

 

 

 

”Det som kom först var att vi levde på Jesu tid, alltså för 2000 år sedan.”